Logo EcoActeur

Uitvaartzorg Hottat

Lange Molenstraat 19-21
1800 Vilvoorde (België)

Telefoon(s) : +32 (0)22 51 56 40
Contact : Viviane De Maeyer - Gregg Branders
Ondernemingsnummer : BE0877.930.568
E-mail : info@hottat.eu
Hoofdzetel : Uitvaartzorg Hottat bv
Lange Molenstraat 21
1800 Vilvoorde, België
RCS Brussel 0877.930.568

Omdat het soms de details zijn die het verschil maken bij rouwverwerking …

Hottat uitvaartzorg heeft als familiale onderneming 35 jaar ervaring in het bijstaan van families die afscheid moeten nemen van een dierbare. Met een hart voor mensen in hun meest intense momenten en met gepaste aandacht voor de persoonlijke kant van een afscheid nemen wij in zo’n aangrijpende fase van het leven uw zorgen uit handen. Onze dienstverlening gaat ook verder dan de praktische regelingen rond een begrafenis of crematie.

Door naar u te luisteren, wordt duidelijk wat we voor u kunnen betekenen.

Met woord en beeld kan bijvoorbeeld een persoonlijke afscheidsdienst worden opgemaakt. Herinneringen aan de manier van afscheid nemen, voegen zich namelijk bij de herinneringen aan het leven van een dierbare, en vormen zo de basis van het rouwproces.

Zorg en betrokkenheid zijn bij ons geen loze woorden. Wat u belangrijk vindt, nemen wij ter harte.

Onze voordelen

Wie zijn we?

Hottat uitvaartverzorging is een familieonderneming die in 1984 werd opgericht door Jeannine Hottat. In de sector was het eerder ongewoon dat een vrouw dit beroep uitoefende, maar zij wist haar zaak uit te bouwen tot een gewaardeerd huis van vertrouwen. Dochter Viviane De Maeyer nam de zaak over en is nu zaakvoerster, samen met haar man Gregg Branders.

Vertrouwen, respect, zorg, sereniteit en kwaliteit zijn de elementen waarmee zij voor elke begrafenis of crematie telkens opnieuw aan de slag gaan.

Openingsuren

Wij zijn telefonisch bereikbaar 7/7 en 24/24

Wegwijzer