De heer Willy Debrier

Photo 810940
Woonachtig te Vilvoorde (1800, België)
Geboren te Vilvoorde (1800, België) op dinsdag 7 mei 1935
Overleden te Vilvoorde (1800, België) op woensdag 14 februari 2024 op 88 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Betty Borrenbergs

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de woensdag 21 februari 2024.
De laatste wijziging dateert van woensdag 21 februari 2024.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van De heer Willy Gustaaf Marcel Debrier. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

9 berichten (8 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Lieve Papa, Lieve Opa, dat we je allemaal gaan missen, daar bestaat geen twijfel over. Je was een man van weinig woorden tijdens je leven, heel oprecht, eenvoudig en liefdevol. Je hield van lekker eten en drinken en je was super trots op je kanarievogeltjes en op de prijzen die je hiermee had gewonnen.
Tijdens je laatste dagen wou je ons nog wat levenswijsheid meegeven en leerde je ons ook wat afscheid nemen betekent, hiervoor nam je ons mee op jouw levensreis... met een lach en een traan, van kleine sloeber tot liefdevolle trotse Opa, van Vilvoorde tot Perk van Wenen naar Canada en Amerika.
Bedankt dan je ons meenam en liet weten hoe gelukkig je geweest bent en hoezeer je nog van ons allemaal hebt genoten en gehouden. Je wist dat wij ook van jou hielden.
Tot ziens of vaarwel krijgen plots een hele andere betekenis, maar weet dat je voor altijd in ons hartje zal bijven... we nemen je mee in ons verhaal, in onze gedachten in ons leven.
Bedankt voor alles lieve Papa, lieve Opa, rust zacht, we zullen goed voor elkaar zorgen, dat was je laatste wens.
Thierry, Nathanyel & Dominique <3

Thierry, Nathanyel & Dominique Debrier- 21/02/2024