Mevrouw Lea Mommaerts

Photo 796262
Woonachtig te Vilvoorde (1800, België)
Geboren te Vilvoorde (1800, België) op dinsdag 28 december 1926
Overleden te Vilvoorde (1800, België) op dinsdag 14 november 2023 op 96 jarige leeftijd
Weduwe van Mijnheer Karel Van Gompel

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de woensdag 15 november 2023.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Lea Mommaerts. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

21 berichten (15 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Met eerbiedige aanvaarding hebben wij het overlijden van Lea, moeder, grootmoeder en draagster van zoveel andere eretitels die we te zelden in de mond nemen. Wij zullen ons haar blijven herinneren, niet als de vrouw die op het laatst stil wegdeemsterde, maar wel als de energieke en liefdevolle vrouw die haar man jarenlang verzorgde, aanwezig was in verenigingen en parochiegemeenschap. Wij allen zijn haar zoveel eerbied verschuldigd.
        Als moeder verdwijnt uit onze wereld, dan laat dat een enorme leegte na. Wij kunnen alleen, samen met jullie haar laten verder leven in onze herinneringen, en over haar vertellen, zoals ze leefde en zorgde, niet alleen voor haar gezin, maar ook voor de gemeenschap waarin ze leefde. In de hemelhof bloeit er nu een nieuwe rode roos, verstrengeld met die van Karel.
Wij bieden de ganse familie onze gevoelens van christelijk medeleven aan. Verontschuldig ons dat wij niet op de uitvaart kunnen aanwezig, maar onze gedachten zullen bij haar en bij jullie zijn .

Rita en Hugo

Hugo en Rita GRAUWELS - ARENS- 21/11/2023

Rouwbetuigingen 

Innige deelneming bij het overlijden van uw moeder en grootmoeder. Zij was een prachtige en kranige vrouw. Wat hebben we altijd genoten van haar aanwezigheid.

Odette Vincent- 21/11/2023

Rouwbetuigingen 

Innige deelneming en heel veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.

Vanwege Jan Piqueur en Magda De Brabander
Alsook vanwege Okra Sint-Jozef (Far-West)

Jan Piqueur- 20/11/2023

Rouwbetuigingen 

"Woorden vertellen nooit hoe verlies voelt".
Innige deelneming.

Joseph Beelen- 16/11/2023

Rouwbetuigingen 

Aanvaard, geachte familie, onze oprechte gevoelens van christelijke deelneming bij het overlijden van Lea (ons van jongsaf welbekend als een diepgelovige vrouw) Wij bidden de Vader dat Hij Lea een mooie plaats mag bereiden in zijn Hemels Paradijs.

Paul JORDENS - NIVELLE- 16/11/2023


De andere berichten ...