De heer Henri Van Roy

Photo 744923
Woonachtig te Hever (3191, België)
Geboren te Vilvoorde (1800, België) op zaterdag 25 september 1937
Overleden te Hever (3191, België) op donderdag 27 oktober 2022 op 85 jarige leeftijd
Weduwnaar van Mevrouw Simonne De Cuyper

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 28 oktober 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van De heer Henri Van Roy. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

7 berichten (4 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Onze oprechte deelneming bij de diepe rouw die jullie komt te treffen. De liberale beweging te Vilvoorde kon vast op zijn medewerking rekenen en hij was een trouwe vriend van gewezen burgemeester Willy Cortois. Wij zullen ons Rik blijven herinneren als een loyaal en minzaam man, trouw aan zijn principes. Wij wensen Cindy en de familie veel sterkte toe! Mieke en Jos

Jos en Mieke Bonnevalle- 2/11/2022

Rouwbetuigingen 

Mijn oprechte deelneming in het verdriet dat u en uw familie komt te treffen. Heel veel sterkte in deze moeilijk tijden.

Patrick Delcaert- 2/11/2022

Rouwbetuigingen 

Beste Cindy en familie, onze oprechte deelneming. Rik was een man naar ons hart. Samen zoveel plezante en aangename momenten beleefd. Zoek de steun bij elkaar die nodig is om dit zware verlies te verwerken. We wensen jullie veel sterkte en troost in deze moeilijke tijd. Dikke knuffel van Rudy, Sandra, Tamara en Sara Eyndels.

Rudy EYNDELS- 31/10/2022