Logo

Rouwruimte

Mevrouw Veerle Weymans

Photo 626267
Woonachtig te Vilvoorde (1800, België)
Geboren te Antwerpen (2000, België) op zaterdag 15 juli 1961
Overleden te Jette (1090, België) op vrijdag 28 augustus 2020 op 59 jarige leeftijd
Echtgenote van De heer Johan Vermaercke

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 31 augustus 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Veerle Godelieve J Weymans. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

10 berichten (9 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Liefste Johan, Veel te vroeg ging Veerle van je heen. Er zijn geen woorden voor. Wij kennen Veerle als een vrolijke toffe nicht, we waren altijd blij jullie samen op de Van Haver feestjes te zien. Ik hoor haar lachje nog of het gisteren was en zo zal ONS Veerle blijven zitten in ons hart. Ik hoop dat je na deze zware periode de moed hebt om het leven verder aan te pakken, gesteund door alle mooie momenten die je met haar hebt kunnen beleven. Confrontaties gaan je pijn doen maar knijp dan maar eens goed in je schouder want daar kijkt ze mee naar jouw verdere leven.
Rust nu lieve Veerle.
Lieve groeten vanuit Frankrijk.
Anneliese en Etienne

Anneliese en Etienne Van Haver- 3/09/2020