Logo

Rouwruimte

De heer Jeroen Notebaert

Photo 616378
Woonachtig te Wolvertem (1861, België)
Geboren te Vilvoorde (1800, België) op maandag 28 juni 1982
Overleden te Wolvertem (1861, België) op woensdag 10 juni 2020 op 37 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 15 juni 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van De heer Jeroen Notebaert. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

76 berichten (53 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Jeroen, Ik ben geschrokken van dit nieuws. Het is niet te geloven dat je er niet meer bent. Je was altijd de vrolijkste, de sfeermaker in onze groep. We gaan je echt missen. (Collega Prodata Systems)

Philippe Dotremont- 22/06/2020

Rouwbetuigingen 

Met veel verdriet en ongeloof vernam ik het overlijden van Jeroen. Hij was een grappig persoon maar ook zeer bekwaam in zijn vakgebied. Het was aangenaam om met hem samen te werken.
“Achter elke traan van verdriet, zit een glimlach van herinneringen”.

met innige deelneming.
Stefano (Prodata Systems collega)

Stefano Biccai- 21/06/2020

Rouwbetuigingen 

Jeroen was onze trainer bij de competitiegroep turnen van de Gympies in Hoeilaart. Hij haalde het beste in ons boven en motiveerde ons om er volledig voor te gaan. Hij was een super trainer, sterk en grappig. Jeroen we zullen je nooit vergeten.

Annemijn en Naomi Catrysse- 21/06/2020

Rouwbetuigingen 

Jeroen, je was voor mij een kameraad, je plots heengaan treft mij diep, toch ben ik je dankbaar voor de goede momenten in de fitness en daarbuiten. Jeroen bedankt dat ik jou heb gekend, je kameraad Luc

Luc De Clercq- 20/06/2020

Rouwbetuigingen 

Veel sterkte aan de familie

Johan Mathijs- 20/06/2020


De andere berichten ...